Uw specialist in autowas controllers en besturingen | Auto wascontroller
15853
post-template-default,single,single-post,postid-15853,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Wasbox ombouwen in een handomdraai

Wasbox ombouwen in een handomdraai

Ombouwen betekent vooral werken aan installaties die wij niet zelf gemaakt hebben. En de laatste tijd hebben we dan ook onze neus gestoken in installaties van bekende en minder bekende namen. Doordat we dus vaker in de keuken van anderen kijken, en dit goed in ons opnemen. Ontstaan er ook andere wensen om het vooral makkelijker en sneller te kunnen. Zo ook de wens om niet aan de voorkant te schakelen door middel van een meeraderige stuurstroomkabel, maar direct in de besturingskast. En als we dan toch bezig zijn ook gelijk de npn, pnp, dc en ac installaties meenemen.

Hieronder het eerste ontwerp, waarbij er vast nog velen zullen volgen. Uit ervaring weten we, dat er altijd wel een nieuwe feature toegevoegd kan worden. Breed ontwikkelen en ruime kaders. Ontsluiting bedraad via het netwerk, geen bus systeem. Makkelijk via JSON calls aan te sturen. Kortom van deze tijd.

En voordat wij er daadwerkelijk kleppen, chemiepompen, magneetschakelaars mee aan gaan sturen. Eerst maar eens fijn testen op de kerstverlichting buiten :-)!

#dewasboxonderdewasboxen